Project Description

Voice Dialogue

CONTACT

Voice Dialogue

MAAK ‘N AFSPRAAK

Thuiskomen in jezelf

Mijn definitie van bewustzijn is: het gewaar zijn en het ervaren van onze energiepatronen (delen). Voice Dialogue is ’n elegante methodiek die als training in bewustzijnstransformatie is bedoeld, maar die ook een belangrijk therapeutisch instrument is. Bovendien is de dialoogvorm heel geschikt voor het werken met relaties. Met Voice Dialogue ga je een dialoog aan met je innerlijke stemmen. Deze behoren toe aan de verschillende delen van onze persoonlijkheid: onze ikken.

  • Leer jezelf kennen in alle dimensies

  • Verken je innerlijke ruimte

  • Krijg meer keuzemogelijkheden, vanuit een bewuster wordend ego

  • Verander je bewustzijn en krijg meer energie

In Voice Dialogue worden de verschillende ‘ikken’ uitgenodigd om vrijuit te spreken, om zich in al hun energie te manifesteren. Vrijuit wil zeggen zonder tussenkomst van het ego, dat zich meestal met de kritische deelpersoonlijkheden zoals de ‘controleur’ en de ‘criticus’ identificeert. Eenmaal aan het woord blijken de delen graag te willen spreken en heel wat te vertellen te hebben op hun eigen specifieke wijze.

Ik ga als het ware letterlijk in gesprek met de verschillende kanten of stemmen. Dat stelt je in staat je innerlijke spanningsveld goed te leren kennen en jezelf, inclusief al die ikken, beter aan te sturen. Er ontstaat ruimte om jezelf te verwezenlijken, keuzes te maken die goed voor je zijn en effectiever en bewuster sturing geven aan je eigen handelen.

“Caroline creëerde een veilige sfeer tussen de paarden, waarin ik me kon ontspannen. Met haar begeleiding ging ik naar diepere, verborgen lagen in mijzelf kijken. Het was bevrijdend om met de verschillende ikken in gesprek en soms lastig om de pijnplekken aan te raken, maar dankzij de rust en steun van Caroline ben ik er doorheen gegaan. Wat was het fijn om bewust te worden van de verschillende ikken die mij gezelschap houden, nu kan ik met ’n glimlach naar ze luisteren. Mijn dank is groot!”

Ester Kuyper
0%
KORTING

Benieuwd naar onverwachte, ontroerende en amusante ontmoetingen met jezelf?

Mijn kudde en ik ontmoeten je graag!

RESERVEER