Project Description

Intensief traject

CLAIM JE PLEK

Intensief traject

RESERVEER

Zet jezelf op nummer één

Leef net als de paarden in het hier en nu. Sta je altijd voor anderen klaar? Maak je je druk om wat anderen van je vinden? Dan is er werk te doen. Je vergeet te checken ‘hoe het met jou gaat’, terwijl dat het állerbelangrijkste is. Iedereen is verantwoordelijk voor z’n eigen geluk. Het is niet aan jou om iemand gelukkig te maken.

  • Afscheid nemen van hetgeen jou niet meer dient

  • Beleef weer plezier aan leuke dingen

  • Duur: 12 weken traject (5 sessies)

  • Investering: € 485,- (incl. btw)

Herken je dat je: prikkelbaar bent, weinig energie hebt en dat het voelt alsof je vastzit? Je durft het niet aan om voor jezelf te kiezen; wat nu als het verkeerd gaat? Dit kan leiden tot een gevoel van frustratie. Fysieke klachten zoals rug- en hoofdpijn en zelfs oververmoeidheid, stress, burn-out. Ik help je de regie weer terug te pakken op je leven. Je leert weer ‘nee’ zeggen in plaats van ‘ja’. Zonder schuldgevoel.

“De paarden van Caroline zijn heel rustig en ik voelde me direct op mijn gemak terwijl ik geen ervaring heb met paarden. Bijzonder wat er gebeurde in korte tijd, ik ben enorm enthousiast over de snelle ontwikkelingen die plaatsvonden. Ik kies weer voor mezelf en laat anderen niet meer over mijn grenzen heengaan.”

Monique Justus
0%
KORTING

Geef jezelf wat je ’n ander ook gunt en zet jezelf op één.

Ik bied je 15% korting op je eerste coachtraject.

CONTACT