Project Description

Teamcoaching

AFSPRAAK MAKEN

Teamcoaching

AFSPRAAK MAKEN

Samen werken of samenwerken

Coachen met paarden is een vorm van ervaringsgericht leren waarbij de sterke en zwakke punten binnen ’n team zichtbaar worden. Door bewustwording hiervan kan het team zich optimaliseren. Het paard geeft een eerlijke directe boodschap af omdat het in het hier en nu leeft. De samenwerking in de kudde symboliseert de samenwerking van een team. Om tot een goede samenwerking te komen is het essentieel te weten wat de rollen in het team (de kudde) zijn.

  • Een directe kijk op de werkelijkheid

  • Ontdek de authenticiteit van jouw team

  • Duur: 1 dagdeel

  • Investering: prijs op aanvraag

Bij meer dan 5 personen wordt de sessie begeleidt door een 2e Equine Assisted Coach.  Zo kunnen we zowel het team als de paarden aandacht geven in elke situatie. Tijdens de sessie zetten we activiteiten in die passen bij de coachvraag. We geven als coaches objectieve observaties terug en stellen daar vragen over. We zetten activiteiten meerdere keren in, met kleine verschillen. Zo kan het team experimenteren met andere omstandigheden of een andere aanpak.

“De sessie met paarden van Caroline hebben ons als afdeling inzicht gegeven in de rolverdeling en individuele bijdrage binnen ons team. Onze teamcoaching was verhelderend en bevestigend op ’n speelse en open manier. De paarden zijn prettig om mee te werken en Caroline kent ze heel goed.”

Henk Rooza
0%
KORTING

Benieuwd naar teambuilding met behulp van paarden?

Vraag een op maat gemaakte offerte aan incl. intake..

CONTACT