Project Description

Online coaching live

CONTACT

Online coaching live

CONTACT

Inspiratie en projectie op afstand

Met mijn kennis ondersteun ik je ook graag op online. Door middel van een prachtige set coachkaarten ontdekken we samen wat de paarden jou te vertellen hebben. De ‘Geen woorden maar paarden coachkaarten’ zijn geïnspireerd op de Grote Arcana van de Tarot, archetypische kaarten die het pad van ontwikkeling van een mens vanaf zijn geboorte verbeelden.

  • Vanachter je computer of laptop wanneer het jou schikt

  • Verdiepende uitgebreide vragen

  • Investering: 45 euro

  • Duur: 60 minuten

De coachkaarten die ik gebruik in de online sessie volgen de traditie van de tarot, numerologie, astrologie en elementen. In de ontwikkelingspsychologie van Carl Gustav Jung zijn archetypen aangeboren, onbewuste universele ideeënpatronen in de psyche van de mens, die aandrijven tot automatische gedachten- en gevoelspatronen. Archetypen zijn universeel herkenbaar en spreken onbewuste patronen aan, ze lenen zich daarom bij uitstek voor herkenning, projectie, reflectie en bewustwording. Ook de sprekende, soms uitgesproken foto’s van de paarden nodigen hiertoe uit.

“Wat een mooie ervaring, hoe de paarden van Caroline mij mijn eigen rol en plek verduidelijkt hebben, niet alleen zakelijk, maar ook privé heb ik hier veel van geleerd. Ook als je het even niet weet, is het oké. Je hoeft en kan niet altijd alles weten, en daarin mogen we ons kwetsbaar opstellen. Het levert veel ruimte op. Je zult verrast staan wie dan bepaalde plekken inneemt. Leiderschap gaat over moedig opstellen, maar er is kwetsbaarheid en veel lef voor nodig.”

John Katz
0%
KORTING

Wil jij nieuwe inzichten om meer uit jezelf te halen?

Boek dan een online coachsessie!

CONTACT