Project Description

Individuele paardencoaching

Individuele paardencoaching

CONTACT

“We hoeven het niet te begrijpen om te ervaren dat het er is.”

Een coachingssessie met paarden kan 1-op-1 ingezet worden voor verschillende vragen en thema’s. Tijdens een sessie komt in samenwerking met het paard naar boven wat gezien wil worden en wat een mogelijke onderliggende oorzaak is van waar je in je dagelijkse leven of in je werk tegenaan loopt. Een sessie kan helpen om meer (zelf)inzicht te krijgen en draagt het bij aan je zelfontwikkeling, zodat je veel beter gaat begrijpen waarom je bepaald gedrag vertoont en hier bewust mee aan de slag kunt. Bijvoorbeeld:

  • Je grenzen aangeven

  • Moeite met keuzes maken

  • Zelfverzekerdheid vergroten

  • Trauma en rouwverwerking

De kosten van een losse individuele sessie paardencoaching zijn € 87,00 excl. btw. We zijn dan circa 1,5 uur bezig in totaal.

Een coachingssessie met paarden is over het algemeen positief confronterend en zorgt voor verschillende inzichten. De nawerking hiervan zal ongeveer een week doorwerken en het nodige effect op je hebben. Na de ‘nawerkperiode’ kunnen er vragen zijn die ik graag voor je beantwoord. Als je dat wenst geef ik nazorg in de vorm van 1 of meerdere individuele coachingssessies.

Een sessie kan tot 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt de afspraak in rekening gebracht.

Neem eens de tijd om in jezelf te investeren.

We kunnen niet in de toekomst kijken, maar we kunnen wel elke dag een klein beetje in onszelf investeren om beter te worden in wat we doen, en wie we zijn.

CONTACT